Menu Luk

Rideskole

Pige på hest i rideskole

Vores rideskole heste er alle islændere med et godt temperament. Når du kommer som ny rytter gør jeg mit bedste for at finde den hest, der passer bedst til dig. Det kan derfor ske at du bliver flyttet fra en hest til en anden, i takt med at jeg lærer dig bedre at kende.

Vi begynder med undervisning i den helt basale omgang med heste og fortsætter med undervisning baseret i ridemærker. Du får som elev i vores rideskole mulighed for at prøve kræfter med ridediscipliner som dressur og spring. Der er ikke nogen aldersbegrænsning på hvornår du kan modtage rideundervisning, så selvom du måske ikke er helt ung mere, så er det ikke for sent.

Husk, at hvis du vælger at opstalde din hest i vores hestepension, så er det også muligt at modtage rideundervisning på din egen hest. Det kan du læse mere om under Hestepension her på siden. Hvis du vil modtage rideundervisning på din egen hest, men ikke har den opstaldet hos os bedes du kontakte mig. Vi har desuden en varmblods- og en frieserhest man kan ride på.

I skemaet nedenfor kan du se hvornår de forskellige hold er planlagt. Bemærk at holdene kan aflyses og at meget af kommunikationen foregår via vores gruppe på Facebook.

Ridning foregår om eftermiddagen tirsdag – torsdag. Husk, at man møder 30 minutter før og bliver 30 minutter efter for at sadle heste op og af, samt strigle. En ren hest er bedst! 🙂

Priser
Partridning
Partridning
(2 gange/ugen, inkl. 1 gang undervisning)
(3 gange/ugen, inkl. 1 gang undervisning)
600 kr/md
800 kr/mdDer skal betales med MobilePay inden første ridning!!