Menu Luk

Turridning

Turridning er for mig noget af det dejligste man kan lave med sin hest. At komme ud i naturen med en hest og opleve den i sit rette element. Det kræver naturligvis at både rytter og hest er uddannet og kender til de specielle forhold, der gør sig gældende når man færdes blandt fodgængere, køretøjer og træer.

Turridning på Lolland er en god måde at lære mere om hestens reaktioner under kontrollerede forhold. Da vi også har rideskole har vi i mange tilfælde udstyr du kan låne og naturligvis kan du leje hest. Det er dog, uanset, en god idé at ringe til os først for at være sikre – specielt hvis du netop ønsker at leje hest.

Husk, at når vi rider i naturen har vi respekt for andre, der færdes her. Vi rider kun i skridt når der er andre trafikanter i nærheden og kun i galop og trav på underlag, der holder til det. Inden en ridetur gennemgår vi altid reglerne for hvordan vi forholder os i tilfælde af at vi møder biler, hunde, traktorer og andre trafikanter i det hele taget. For at få en god ridetur, er det afgørende at man er påklædt efter forholdene. Husk at man får varmen af turridning. Omvendt kan man risikere at det bliver koldt hvis der er blæst.

Cirka 1,5 times ridning i skridt og trav med guide (voksne og øvede børn): 300 kr

Afgang klokken 10:00 mandage og onsdage. Tilmelding nødvendig, minimum 3 deltagere.

Turridning

Natur ridetur